Сервизни услуги за каравани и кемпери

„КОПИРОЛ” ООД разполага с техническо оборудване, екип и познания за отстраняване на повреди и поправка  на каравани и кемпери,  както и за сезонно обслужване на системите за тях – електрическа, ВиК, климатична и вентилационна. Можем да реновираме оборудването за кухненския и спален кът във Вашата каравана или кемпер, както всички останали мебели по желание на клиентите ни.

Предлагани услуги:

  • Пред - и следсезонно обслужване;
  • Ремонт на инсталации;
  • Преоборудване;
  • Инсталация на нова система;
  • Ремонт и обновяване на интериора.

За да бъдете спокойни по време на Вашата почивка, екипът на „Копирол” ООД Ви препоръчва да извършвате пълна профилактика и обслужване на системите във Вашата каравана или кемпер преди започването на сезона, което трябва да включва проверка на електроинсталацията, ВиК инсталацията, газовите системи и отоплителните системи. При констатирани проблеми задължително ги отстранете преди почивката, за да не съсипете удоволствието на Вас и любимите Ви хора.

За да запазите Вашата каравана или кемпер в добро състояние, ние Ви препоръчваме да направите пълно прочистване на системите след приключване на сезона. За всички допълнителни въпроси относно сервизните ни услуги, моля да се свържете с нас на посочените телефони.